Spachtelputz

Als mensen kiezen voor sierpleister op hun muren, kiezen ze vaak voor spachtelputz. Deze bekende soort sierpleister laat een korrelstructuur achter op uw wand. De spachtelputz kan in elke gewenste kleur op uw wanden worden aangebracht, waardoor u minder geld kwijt bent aan het eventueel verven van de muur. Bovendien is spachtelputz zeer kleurvast, waardoor de kleur voor zeer lange tijd mooi blijft.

  Voordelen spachtelputz

Spachtelputz is natuurlijk niet voor niets zo populair. Naast dat spachtelputz in elke kleur verkrijgbaar is en het ook erg kleurvast is, zitten er nog veel meer voordelen aan deze soort sierpleister. Speciaal voor u zetten we de bekendste voordelen van spachtelputz even op een rijtje:

  • Sterk: spachtelputz is zeer stootvast. Bovendien zijn eventuele beschadigingen minder goed te zien door de kleurvastheid van het materiaal. Hierom is spachtelputz sierpleister erg populair onder mensen met huisdieren of kleine kinderen.
  • Makkelijk in onderhoud: spachtelputz is erg eenvoudig te reinigen. Een borstel en lauw water is vaak voldoende. Als er vlekken in zitten die er niet zo snel uitgaan, dan zijn er speciale sierpleisterreinigers verkrijgbaar.
  • Geschikt voor binnen- én buitenmuren: spachtelputz is sterk en kleurvast en is daarom zowel geschikt voor binnenmuren als buitenmuren. Na een tijdje zal dit stucwerk er nog steeds even mooi uitzien, ook buiten. Als het regelmatig onderhouden wordt, kan spachtelputz wel tientallen jaren meegaan!

  Spachtelputz in uw woning?

Spachtelputz is echt handwerk en kunt u het beste door een ervaren stukadoor laten doen. Bij R&D Stukadoorsbedrijf beschikken wij over ervaren en nauwkeurige stukadoors die uw spachtelputz op een vakkundige wijze bij u aan zullen brengen. Bij ons bent u verzekerd van een goede kwaliteit en spachtelputz dat nog jarenlang meegaat!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van spachtelputz.