Sierpleisters

Elke woning en elk interieur zijn verschillend. Niet iedereen vindt hetzelfde mooi, en dat geldt ook voor pleisterwerk. Daarom heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende soorten sierpleisters. Voor elk interieur en elke smaak hebben wij wel geschikt sierpleisterwerk.

Sierpleisterwerk bepaalt het uiterlijk van uw muren. Niet alleen de structuur, maar ook de kleur kan bepaald worden door het sierpleisterwerk. De meeste sierpleisters zijn verkrijgbaar in elke kleur en zijn bovendien erg kleurvast, waardoor de kleur lang behouden wordt. En mocht u uw huidige kleur dan toch zat zijn, dan is sierpleisterwerk vaak gemakkelijk over te schilderen met een laagje latexverf.

Ruime keuze

Er zijn natuurlijk veel meer soorten sierpleister die wij u te bieden hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van sierpleisters.

Soorten Sierpleisters

Spachtelputz

Veruit het bekendste sierpleister. Spachtelputz heeft een korrelige structuur en is zowel binnens- als buitenshuis aan te brengen. Het is verkrijgbaar in alle kleuren, kleurvast, stootvast en makkelijk te onderhouden.

Granol

Granol heeft een grove structuur en is geschikt voor patronen. Het zorgt voor een sierlijke uitstraling en zorgt ervoor dat u een unieke wand heeft. Ook dit sierpleister is te verkrijgen in vele verschillende kleuren en is bovendien erg duurzaam met een lange levensloop.

Barokpleister

Dit sierpleister is een kruising tussen spachtelputz en granol. De unieke patronen die gemaakt worden met granol worden gecombineerd met de korrelige structuur van spachtelputz. Het zorgt voor een sierlijke, maar tegelijkertijd ook tijdloze uitstraling.