Pleisterwerk

Pleisterwerk is een laag pleister van 1 tot 6 millimeter dik, bestaande uit gips of kalk, soms met zand vermengd. Het kan daarom erg korrelig van structuur zijn. Pleisterwerk houdt in dat muren of plafonds vlak afgewerkt worden, zodat ze later behangen of gesausd kunnen worden.

Er zijn ook verschillende mogelijkheden op het gebied van ander pleisterwerk, zoals spachtelputz. Dit is weer een heel ander soort pleisterwerk, dat een korrelige structuur achterlaat op uw muur.

Waarom pleisterwerk?

Pleisterwerk op uw wanden en plafond zorgt voor een extra laag bescherming, waardoor beschadigingen en scheuren gerepareerd kunnen worden en de wand of het plafond tegelijkertijd een stuk sterker wordt gemaakt.

Voor iedere woning is er wel geschikt pleisterwerk beschikbaar. Er zijn vele verschillende soorten afwerkingen mogelijk. Uw wand of plafond wordt mooi glad gemaakt, wat een verzorgde uitstraling aan uw woning geeft.

Pleisterwerk kan bovendien aan zowel de binnen- als de buitenkant worden aangebracht en in elke ruimte in uw woning is geschikt voor pleisterwerk. Er zijn wel verschillende soorten pleisterwerk voor verschillende ruimten het meest geschikt. Zo is voor vochtige ruimtes als de badkamer beton ciré de beste oplossing en voor de woonkamer is spachtelputz een goede keuze.

Klik hieronder voor meer informatie over pleisterwerk.

Kwaliteit en service

Voor pleisterwerk is het belangrijk dat het op de juiste manier uitgevoerd wordt, zodat het beste resultaat behaald kan worden. Onze werknemers zijn vakkundig en nauwkeurig, waardoor u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service.

GeĂ¯nteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van pleisterwerk.