Plafondafwerking

Bij het afwerken van uw woning mogen de plafonds natuurlijk niet vergeten worden. Plafondafwerking is namelijk essentieel voor de uitstraling van uw woning. Van een strak plafond door middel van glad stucwerk tot een luxueus plafond met lijsten en ornamenten: het kan bij R&D Stucadoorsbedrijf allemaal.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw plafond op de gewenste manier af te werken. Om te bepalen welke manier het beste bij uw wensen, plafonds en budget past, zetten wij de manier voor u op een rijtje.

Pleisterwerk: deze traditionele gipsafwerking zorgt ervoor dat uw plafond strak en vlak afgewerkt wordt, waarna het plafond in elke gewenste kleur gesausd kan worden. Hierdoor past een met pleisterwerk afgewerkt plafond bij elk interieur en kan naar wens aangepast worden;

Spackspuitwerk: spackspuitwerk gebeurt door middel van een machine waarmee de plafondafwerking wordt aangebracht. Hierdoor is het mogelijk dat uw plafond binnen de kortste keren al is afgewerkt. Ook is het goed voor uw portemonnee: doordat het machinaal gedaan wordt, is het goedkoper dat pleister- of fijnschuuwerk;

Ornamenten en lijsten: voor een bijzondere en luxueuze finishing touch kunt u kiezen voor lijsten en ornamenten.

Welke plafondafwerking past bij mij?

Het kiezen van een soort plafondafwerking is niet niks. Als u niet weet voor welke optie u moet gaan, staan wij altijd voor u klaar om advies te geven. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van plafondafwerking.