Glad stucwerk

Glad stucwerk heeft, zoals de naam al zegt, een gladde afwerking. Deze handmatige afwerking komt zowel voor op wanden als plafonds en heeft een zeer strakke uitstraling. Als u houdt van een frisse en nette uitstraling in uw interieur, is glad stucwerk echt iets voor u. Glad stucwerk moet voorzien worden van een laag verf en omdat verf in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is, past de kleur altijd in uw interieur.

Welke pleister het best kan worden toegepast op uw wanden of plafonds, is afhankelijk van de achtergrond. Glad stucwerk kan over het algemeen op elke ondergrond aangebracht worden, behalve op hout en ijzer. Hoe dik de laag moet zijn, hangt af van hoe glad de ondergrond is.

  Voordelen

Glad stucwerk is tegenwoordig erg populair en dit is natuurlijk niet voor niets. Speciaal voor u zetten we de voordelen van glad stucwerk op een rijtje:

Makkelijk te repareren: als er scheuren ontstaan, is dit makkelijk te repareren omdat glad stucwerk geen structuur heeft;

Ruimte: door de gladde, strakke afwerking wordt de indruk gewekt dat de ruimte veel groter is dan dat het werkelijk is;

Goedkoop: ook voor uw portemonnee is glad stucwerk een goede keuze!

Breed toepasbaar: glad stucwerk kan in elke kamer in uw huis worden aangebracht, zelfs in vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken.

  Geïnteresseerd?

Het is belangrijk dat glad stucwerk door een professional wordt gedaan. Doordat glad stucwerk natuurlijk structuurloos is, zijn oneffenheden makkelijker en sneller te zien. Dit kan voorkomen worden door een stucadoor in te schakelen die weet wat hij doet. Hiervoor bent u bij R&D Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van glad stucwerk.