Cementwerk

Cementwerk is vooral geschikt voor vochtige ruimtes in uw woning, zoals uw badkamer, toilet of keuken. Het heeft namelijk een waterafstotende werking. Bij cementwerk is het belangrijk dat het op een perfecte manier gedaan wordt, zodat er eventueel tegels over het cementwerk gelegd kunnen worden. Hierbij is het essentieel dat het oppervlak helemaal vlak is en dat de hoeken van de ruimte haaks zijn. Kortom: een ervaren en nauwkeurige stukadoor is noodzakelijk. Hiervoor bent u bij R&D stukadoorsbedrijf aan het juiste adres.

Binnen en buiten, wanden en plafonds

Cementwerk kan overal worden aangebracht. Of het nu binnenshuis is of buitenshuis en of het nou op de wanden wordt aangebracht of op het plafond: het kan allemaal. Het zorgt voor een goede onderlaag voor eventuele tegels en heeft een robuuste uitstraling.

Binnenshuis kunnen dus de wanden en plafonds worden voorzien van cementwerk. Buitenshuis kunnen wij bijvoorbeeld cementwerk op uw buitengevel aanbrengen om zo uw huis te beschermen tegen vocht van buitenaf. Ook kunnen wij bijvoorbeeld scheidingswanden voor u realiseren voor dat extra beetje privacy.

Waarom bij R&D Stucadoorsbedrijf?

Wij staan garant voor kwaliteit, vakkundigheid en service. Het is altijd ontzettend belangrijk dat er nauwkeurig gewerkt wordt op het gebied van cementwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de meest uiteenlopende opdrachten te realiseren en kunnen wij elk probleem oplossen qua cementwerk.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van cementwerk.