Beton ciré

Als u op zoek bent naar een materiaal dat zorgt voor een prachtige robuuste maar luxe en strakke uitstraling, dan is stucwerk van beton ciré echt iets voor u. Het geeft een unieke, huiselijke sfeer en bovendien is het materiaal van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor het een lange levensduur heeft en u er dus lang van kunt genieten.

  Voordelen beton ciré

Beton ciré wordt de laatste tijd erg veel toegepast, zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Dit komt doordat er veel voordelen aan dit populaire materiaal zitten:

Duurzaam: beton ciré is gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het productieproces zeer milieuvriendelijk is. Door de hoogwaardige kwaliteit gaat dit type beton erg lang mee, waardoor u lang plezier zult hebben van uw beton ciré.

Waterbestendig: de combinatie van cement en hars zorgt ervoor dat beton ciré een vloeistofdicht materiaal is, dat zowel in woonkamers als in wat vochtigere ruimtes als de badkamer geplaatst kan worden;

Makkelijk te onderhouden: beton ciré is makkelijk schoon te maken. Voor regelmatig onderhoud zijn er verschillende speciale onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Voor de dagelijkse ronde is zuurvrij schoonmaakmiddel het beste.

Uitgebreid assortiment:

beton ciré staat garant voor een prachtig resultaat, in welk interieur dan ook. Het materiaal past in elke ruimte en is verkrijgbaar in veel verschillende mooie kleuren, waardoor er altijd wel een mooie kleur voor u bij zit!

  Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in beton ciré en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van beton ciré.