Beal Mortex (betonlook)

Bent u op zoek naar een functioneel én stijlvol materiaal dat van zichzelf al waterdicht is en dus niet meer afgewerkt hoeft te worden. En naar een materiaal dat geen vocht op neemt en dus ook geen vlekken vertoont? Dan is Beal Mortex iets voor uw vloer of wand. Beal Mortex is geschikt voor in badkamers, woonkamers en keukens. Ook is Beal Mortex geschikt voor meubels en trappen.

  Voordelen van Beal Mortex

Beal Mortex heeft de hardheid van natuursteen en qua onderhoud is Beal Mortex hier ook mee te vergelijken. Net zoals de vormen zijn de kleurstellingen uiteenlopend. U kunt creativiteit en ontwerp op verschillende manieren toepassen. Er zitten nog meer voordelen aan Beal Mortex:

Waterdicht: Beal Mortex bestaat uit verschillende natuurlijke kalken, cement en acrylaat en is al vanaf 1 mm dikte 100% waterafstotend. Dat maakt het product zeer geschikt voor toepassingen als badkamers, zwembaden, baden, douches en keukenwerkbladen.

Hechting op alle ondergronden: Beal Mortex kan op veel verschillende ondergronden aangebracht worden, bijvoorbeeld op baksteen, beton, cement, tegels, trappen. Er is alleen één voorwaarde, de ondergrond  moet voldoende stabiel zijn. U kunt op deze manier veel tijd en geld besparen doordat voorafgaande afbraakwerken dus meestal overbodig zijn. Doordat Beal Mortex erg dun is kan dit materiaal ook op kleinere oppervlakken worden toegepast zoals trappen en meubilair.

Duurzaam: doordat Beal Mortex vergelijkbaar is met natuursteen, is zeer goed bestand tegen slijtage en krassen. Daarom is Beal Mortex een duurzame keuze voor uw interieur. Ook neemt het goed warmte op en kan het dus ook voor vloerverwarming gebruikt worden.

  Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in Beal Mortex? Of heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van Beal Mortex.