Airless spuiten

Bent u op zoek naar een techniek die een superstrakke geverfde afwerking levert? Dan kunnen wij u Airless spuiten aanraden. Airless spuiten (ook wel latex spuiten) is tegenwoordig de meest gebruikte techniek voor het schilderen van muren en plafonds. Doordat Airless spuiten de hoogst haalbare afwerking geeft, zorgt het ervoor dat uw muren en/of plafonds er netjes en strak uit komen te zien.

Met een professionele airless spuitinstallatie wordt de latex aangebracht. Uiteraard gaar Airless spuiten veel sneller dan het rollen van latex met een roller of kwast. Doordat er een grote tijdwinst ontstaat  is de prijs en de techniek erg interessant. Airless latex spuiten resulteert zeer strak en egaal, vooral op glad stucwerk.

  Voordelen Airless spuiten

Een strak resultaat: Verf spuiten geeft altijd een strak resultaat en u heeft nooit kans op aanzetten en banen. Die kans bestaat altijd bij een schilder die zou rollen met een roller of een kwast. Bovendien is het veel makkelijker om lastige hoeken en plafonds te spuiten dan te rollen. Oppervlaktes zijn daardoor altijd volledig en egaal afgewerkt.

Scherpe prijs: dooradat de latex spuiters in kortere tijd klaar kan er een lagere prijs aan geboden worden dan die van een traditionele schilder.

Dekkend en snel: doordat er bij de techniek Airless spuiten een grote laagdikte wordt gebruikt is het resultaat altijd dekkend. Vaak wordt er ook een grote spuitstraal gebruikt zodat tijdens het spuiten een groter oppervlak word meegenomen en heet werk snel klaar is.

  Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de techniek Airless spuiten? Neem dan contact met ons op. Ook voor verder vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen en wij kijken dan hoe wij u verder kunnen helpen op het gebied van Airless spuiten.